02.02.2019r. (sobota), godz. 19:00-02.00

134 zł/os (wstęp, całonocne menu, zimne i ciepłe napoje, alkohol własny)

GRA zespół VAYA

 

Szef Kuchni przygotował wyjątkowe dania na ten dzień.

Menu na Bal Karnawałowy

ZUPA
domowy rosół z makaronem

Danie główne
tradycyjny kotlet schabowy z puree ziemniaczanym i kapustą zasmażaną

Zakąski
zimne nóżki

kaczka faszerowana bakaliami i żurawiną
tatar wołowy z marynatami i żółtkiem
pierś indycza faszerowana gruszka i błękitnym serem
pasztet z gęsi z żurawiną
schab w galarecie ze śliwką
indyk w maladze
pstrąg w galarecie
ryba po grecku
sałatka jarzynowa
sałatka z kurczakiem i ananasem
śledź w trzech smakach
jajka w różnych odsłonach
sałatka śledziowa

Danie na gorąco
bigos staropolski

fasolka po bretońsku
szynka pieczona z kaszą i bakaliami

Stół słodki
jabłecznik, sernik, wuzetka

Wejściówki do nabycia w restauracji  58 620 06 48

lub bezpośrednio tutaj: