Bankiety firmowe

organizowane wydarzenia w naszych salach lub w miejscu wyznaczonym przez Państwa

Konferencje

szkolenia, wykłady – w centrum miasta

Imprezy firmowe

sprawdź co przygotowaliśmy

Imprezy masowe

organizacja eventów na kilkaset lub kilka tysięcy osób

Wynajem sali

spytaj nas o termin

Oferta indywidualna

dostosowana do Twoich potrzeb

catering firmowy Gdynia
zimne przekąski
koreczki

Bankiety firmowe

do 3h – 72 zł netto/os

Zupa – 1 do wyboru
Dania główne – 1,5 porcji na osobę do wyboru
Dodatki – ziemniaki z koperkiem, zapiekane, frytki, miksy sałatkowe z sosami, jarzynki na ciepło
Napoje zimne, kawa, herbata – bez ograniczeń

Open Bar – 47 zł netto/osobę – wino, wódka, piwo
Open Bar Plus – 55 zł netto/osobę – wino, wódka premium (Finlandia, Absolut), piwo, whisky (Johnnie Walker, Ballantine’s, Grant’s)

do 5h – 102 zł netto/os

Zupa – 1 do wyboru
Dania główne – 1,5 porcji na osobę do wyboru
Dodatki: ziemniaki z koperkiem, zapiekane, frytki, miksy sałatkowe z sosami, jarzynki na ciepło
3 przekąski zimne na osobę do wyboru
Napoje zimne, kawa, herbata – bez ograniczeń
Z tym menu but. 0,5l wódki czystej w cenie 30 zł netto
Open Bar – 42 zł netto/osobę – wino, wódka, piwo
Open Bar Plus – 50 zł netto/osobę – wino, wódka premium (Finlandia, Absolut), piwo, whisky (Johnnie Walker, Ballantine’s, Grant’s)

do 7h – 127 zł netto/os

Zupa – 1 do wyboru
Dania główne – 1,5 porcji na osobę do wyboru
Dodatki: ziemniaki z koperkiem, zapiekane, frytki, miksy sałatkowe z sosami, jarzynki na ciepło
3 przekąski zimne na osobę do wyboru
Dodatkowe danie na ciepło do wyboru
Napoje zimne, kawa, herbata – bez ograniczeń
Z tym menu but. 0,5l wódki czystej w cenie 25 zł netto
Open Bar – 42 zł netto/osobę – wino, wódka, piwo
Open Bar Plus – 50 zł netto/osobę – wino, wódka premium (Finlandia, Absolut), piwo, whisky (Johnnie Walker, Ballantine’s, Grant’s)

do 8h – 210 zł netto/os

Przystawka: 1 do wyboru

Zupa: 1 do wyboru

Dania główne: 2 porcje na osobę do wyboru

Dodatki: ziemniaki z koperkiem zapiekane, frytki, miksy sałatkowe z sosami, jarzynki na ciepło

Przekąski zimne (5): na osobę do wyboru (z glazurą lub bez)

Dodatkowe danie na ciepło: do wyboru

Tort / ciastko / wino musujące – w cenie

Napoje zimne, kawa, herbata bez ograniczeń

Wódka 250 ml na osobę w cenie

Z tym menu dodatkowa but. 0,5l wódki czystej w cenie 20 zł netto

Open Bar – 35 zł netto/osobę – wino, wódka, piwo

Open Bar Plus -43 zł netto/osobę  – wino, wódka premium (Finlandia, Absolut), piwo, whisky (Johnnie Walker, Ballantine’s, Grant’s)

PRZYSTAWKA
sakiewka z drobiem, fetą i suszonymi pomidorami
rożki ze schabu na gorących boczniakach w śmietanie

ZUPA
rosół z makaronem i kawałkami kurczaka | krem z borowików
krem z pomidorów z parmezanem i świeżą bazylią
aksamitny krem z warzyw z ziołowymi grzankami
zupa rybna z łososiem i krewetkami

DANIE GŁÓWNE
pierś z gęsi w sosie jabłkowo-borowikowym
kaczka pieczona faszerowana ryżem z majerankiem i jabłkiem (ok porcji 4)
de’volaille | pieczona pierś z indyka w sosie curry z ananasem
polędwica wołowa na szpinaku z borowikami / z sosem porowym (dopł. 20 zł, z menu 4 – bez dopłaty)
zrazy wieprzowe zawijane z sosem własnym | pieczony karczek w sosie własnym
polędwiczki w sosie borowikowym / porowym
dorsz zapiekany z warzywami pod beszamelem / w sosie porowo, żurawinowym

PRZEKĄSKI ZIMNE – z glazurą lub bez
pierś indycza faszerowana szpinakiem i serem wędzonym
roladka drobiowa z suszonymi pomidorami, oliwkami i mozzarellą
grillowana polędwiczka w mięsnej otulinie
rolada z boczku z suszonymi pomidorami
befsztyk tatarski (dopł. 4 zł, z menu 4 – bez dopłaty)
schab ze śliwką i bekonem
pasztet gęsi z żurawiną
filet z łososia w galarecie / w sosie remoulade (dopł. 5 zł, z menu 4 – bez dopłaty)
filet z pstrąga w galarecie / w sosie remoulade
sałatki koktajlowe: z grillowanym kurczakiem, grecka, z marynowanym łososiem, z pieczonymi burakami i serem kozim
pierś indycza z gruszką i błękitnym serem
łódeczki ziemniaczane faszerowane sałatką śledziową
sałatka z grillowanym kurczakiem

DODATKOWE DANIE NA CIEPŁO
schab pieczony z kością, serwowany z kopytkami i sosem borowikowym
szynka płonaca z kaszą i bakaliami oraz zimnymi sosami
marynowana pierś indycza pieczona w cieście francuskim

* Tort – istnieje możliwość zamówienia tortu w cenie 70 zł netto/kg
truskawkowy, owocowy, śmietankowy, wiśniowo-czekoladowy, cytrynowy, ananasowy,
brzoskwiniowy, czekoladowy, malinowy, jagodowy, bananowy, herbatnikowy, kinder bueno,
tiramisu, louvre, królewski, nugatowy, delicjanka, mon-cheri, porzeczkowy, z praliną czekoladową

** Ciastko – 7 zł netto/szt

Istnieje możliwość przyniesienia ciasta zakupionego poza lokalem (z paragonem)
Opłata serwisowa 3 zł netto/os.

W trakcie imprez tanecznych – karta wstępu 7 zł netto

Bankiety firmowe – pobierz pdf – TUTAJ

Konferencje i Imprezy firmowe

3 sale do 120, 150 i 250 osób – ustawienie sali wg Państwa potrzeb: teatralne, w podkowę przy stołach, szkolnenagłośnienie, mikrofon bezprzewodowy

bar  |  taras zewnętrzny

rzutnik multimedialny, tablica flipchart

ekran  |  wi-fi  |  obsługa muzyczna – dj, zespoły, konferansjerzy

profesjonalne własne zaplecze gastronomiczne (produkcja na miejscu)

MENU SZKOLENIOWE

13 zł netto/os

Przerwa kawowa: kawa, herbata, woda, ciastka

23 zł netto/os

Przerwa kawowa ciągła: kawa, herbata, woda, ciastka. Przez cały czas trwania szkolenia

45 zł netto/os

Przerwa kawowa: kawa, herbata, woda, ciastka kruche

Lunch serwowany – zupa oraz drugie danie (do wyboru 1 pozycja z zup i 1 pozycja obiadowa)

  • Zupa: krem z pomidorów | zupa rybna z klueczkami i łososiem | rosół
  • Danie główne:
    – polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym, pieczone rozetki
    – grillowana pierś z kurczaka marynowana w świeżych ziołach, frytki
    – pierś z gęsi w sosie borowikowo-jabłkowym, puree ziemniaczane z koperkiem,
    – bufet sałatkowy

59 zł netto/os

Przerwa kawowa: kawa, herbata, woda, soki, ciastka

Lunch w formie bufetu szwedzkiego w podgrzewaczach: zupa oraz drugie danie
(do wyboru 1 pozycja z zup oraz 2 pozycje obiadowe)

  • Zupa: krem z pomidorów | zupa rybna z klueczkami i łososiem | barszcz z pasztecikiem
    żurek na wędzonce z jajkiem | krem z borowików
  • Danie główne:
    – dorsz zapiekany z warzywami w sosie porowo – żurawinowym
    – pierś z gęsi w sosie borowikowo-jabłkowym,
    – forszmak | bogracz | spaghetti bolognese
    – risotto z grillowanymi warzywami zapieczone z mozarellą
    – dodatki: frytki, puree ziemniaczane z koperkiem, bufet sałatkowy

90 zł netto/os

Przerwa kawowa: kawa, herbata, woda, soki, ciastka, owoce

Lunch w formie bufetu szwedzkiego w podgrzewaczach: zupa oraz drugie danie
(do wyboru 2 pozycje z zup oraz 4 pozycje obiadowe)

  • Zupa:
    – krem z pieczonych ziemniaków z marynowanymi boczniakami i bułką maślaną
    – rosół
    – żurek na wędzonce z jajkiem
    – krem z pomidorów
    – barszcz z kołdunami
    – krem z pomidorów
    – zupa rybna z klueczkami i łososiem
    – barszcz z pasztecikiem
    – żurek na wędzonce z jajkiem
    – krem z borowików
  • Danie główne:

– polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
– dorsz zapiekany z warzywami w sosie porowo – żurawinowym
– pierś z gęsi w sosie borowikowo-jabłkowym,
– pieczony sandacz na sosie porowym
– de’volaille
– udko z kaczki w sosie pomarańczowym
– forszmak | bogracz | spaghetti bolognese
– risotto z grillowanymi warzywami
– eskalopki cielęce w sosie śmietanowym
– gotowany łosoś w sosie koperkowym

  • Dodatki:
    – puree ziemniaczane z koperkiem,
    – ziemniaki gotowane
    – biały ryż
    – kasza gryczana z bakaliami
    – warzywa blanszowane
    – buraczki zasmażane
    – frytki steak house
    – bufet sałatkowy

Wynajem sal

Mamy 3 sale do Państwa dyspozycji: 3 Sale: do 120, 150, 250 osób.

Możesz wybrać formę płatności: za godzinę wynajmu lub wykupić obiad dla uczestników.


Rezerwując salę z obiadem dla uczestników (Standard, Super, Deluxe) przy min 20 osobach nie płacą Państwo za wynajem Sali.


Układ Sali zależy od Państwa potrzeb (szkolna, teatralna, w podkowę przy stołach).

Przykładowe ceny za wynajęcie Sali (do 150 osób):

250 zł/ do 3 godzin

450 zł/do 6 godzin

550 zł/do 9 godzin

Sprawdź wyposażenie sali TUTAJ

Zadzwoń 58 620 06 48 lub napisz maila: restauracja@rozawiatrow.com.pl – zadaj pytanie o dostępność sali w wybranycm przez Ciebie terminie.

Imprezy masowe

Obsługa bez względu na liczbę uczestników, nawet do kilku tysięcy uczestników

Mielismy przyjemność obsługiwać w 2014r oraz 2015r – największe imprezy w  historii Gdyni RED BULL oraz TRIATLON.

catering firmowy Gdynia
zimne przekąski
koreczki