Catering

Przygotowane dania dla Państwa wygody.

Do zamówienia i odebrania w restauracji – na naszych lub Państwa naczyniach.

Proponujemy zarówno klasyczną formułę jak i nowoczesną – w postaci finger food.

Pobierz pdf – oferta cateringu

Menu Cateringowe

Zupy:
żurek na wędzonce 1l      22 zł
barszcz czysty 1l     13 zł
pasztecik z gęsią 1 szt     4 zł

Dania główne (drugie dania):
kaczka w całości z jabłkami i pomarańczami z sosem własnym 1600g     80 zł
pieczone polędwiczki w sosie borowikowym 130g/100g     22 zł
pierś z gąski w sosie borowikowo – jabłkowym 130g/100g     23 zł
łosoś gotowany w sosie koperkowym 140g/100g      22 zł
zrazy wieprzowe 130g/100g     19 zł
marynowana pierś z indyka w sosie kurkowym 130g/100g     23 zł

Zakąski rybne:
pstrąg w galarecie, sos tatarski 6 porcji     60 zł
łosoś w galarecie, sos tatarski 6 porcji     60 zł
sandacz w galarecie, sos tatarski 6 porcji     70 zł
łosoś w sosie remoulade 6 porcji     65 zł
pulpeciki z dorsza w sosie greckim 6 porcji      50 zł
śledzik w śmietanie z jabłkiem i cebulką 6 porcji     36 zł
śledzik w oliwie z cebulką 6 porcji     36 zł
roladka rybna z łososia 6 porcji     50 zł

Zakąski mięsne:
schab pieczony nadziewany owocami 6 porcji     60 zł
pieczona pierś z indyka nadziewana bekonem i szparagami 6 porcji     60 zł
pasztet z gęsi z żurawiną 6 porcji     60 zł
rolada drobiowa z suszonymi pomidorami, oliwkami i mozarellą 6 porcji     60 zł
rolada drobiowa ze szpinakiem i serem wędzonym 6 porcji     60 zł
pierś z kaczki z jabłkami i żurawiną 6 porcji     70 zł
rolada z boczku z suszonymi pomidorami 6 porcji     60 zł
polędwiczki wieprzowe nadziewane grzybami i orzechami nerkowca 6 porcji    70 zł
tymbalijki drobiowe 6 porcji      60 zł

Sałatki:
tradycyjna sałatka jarzynowa 1 kg     40 zł
sałatka z marynowanym łososiem 1 kg     40 zł
sałatka z grillowanym kurczakiem, fetą i brzoskwinią 1 kg     40 zł
sałatka z tuńczykiem i łososiem 1 kg     40 zł

Jaja faszerowane
jajka z pastą z wędzonej makreli 12 porcji     30 zł
jajka z kawiorem 12 porcji     30 zł
jajka z łososiem marynowanym 12 porcji     30 zł
jajka w sosie tatarskim 12 porcji     30 zł
jajka w szynce 12 porcji     30 zł

Pierogi (ze szpinakiem, z mięsem) 10 szt.     22 zł

 

Finger food – 5 zł/1 zakąska
Marynowany łosoś na krakersach z oliwkami i rukolą
Tatar z łososia z dymką i kaparami
Pieczony sandacz z musem z grillowanej papryki
Szynka parmeńska z melonem i rukolą
Mini szaszłyki owocowe
Mini szaszłyki z krewetek
Mini szaszłyki serowe
Mini vol-au-venty z musami na bazie avocado i wędzonej ryby

Tartinki (mini kanapeczki z różnego rodzaju pieczywa przygotowane na bazie różnych musów) np.:
– mus szynkowo- twarogowy
– paprykowo – twarogowy
– z wędzonej ryby
– puszysty z gęsi

Sałatki koktajlowe np.:
– z kurczakiem i ananasem
– z szynką i kiełkami soi
– śledziowa
– vegańska z cieciorką

Koreczki mięsno – warzywne

Mini tymbaliki np.:
– z łososiem
– z kurczakiem
– z krewetkami
– z warzywami

Muszle makaronowe nadziewane różnymi farszami i dodatkami

Panna cotta z musem czekoladowym
Panna cotta z wiśniami
Karmelizowany creme brulee
Ciasteczka bankietowe
Koktajle owocowe