Bankiety firmowe

organizowane wydarzenia w naszych salach lub w miejscu wyznaczonym przez Państwa

Konferencje

szkolenia, wykłady – w centrum miasta

Imprezy firmowe

sprawdź co przygotowaliśmy

Imprezy masowe

organizacja eventów na kilkaset lub kilka tysięcy osób

Wynajem sali

spytaj nas o termin

Oferta indywidualna

dostosowana do Twoich potrzeb

catering firmowy Gdynia
zimne przekąski
koreczki

Bankiety firmowe

ok. 3h – 76 zł netto/os (w tym 65 – 8%; 11 – 23%)

Zupa – 1 do wyboru
Dania główne – 1,5 porcji na osobę do wyboru
Dodatki – ziemniaki z koperkiem, zapiekane, frytki, miksy sałatkowe z sosami, jarzynki na ciepło
Woda z cytryną, kawa, herbata – bez ograniczeń
Dopłata do napojów gazowanych i soków 100% bez ograniczeń – 5 zł / os

Open Bar – 50 zł netto/osobę – wino, wódka, piwo
Open Bar Plus – 60 zł netto/osobę – wino, wódka premium (Finlandia, Absolut), piwo, whisky (Johnnie Walker, Ballantine’s, Grant’s)

ok. 5h – 115 zł netto/os (w tym 95 – 8%; 20 – 23%)

Zupa – 1 do wyboru
Dania główne – 1,5 porcji na osobę do wyboru
Dodatki: ziemniaki z koperkiem, zapiekane, frytki, miksy sałatkowe z sosami, jarzynki na ciepło
3 przekąski zimne na osobę do wyboru
Woda z cytryną, kawa, herbata – bez ograniczeń
Dopłata do napojów gazowanych i soków 100% bez ograniczeń – 8 zł / os
Z tym menu but. 0,5l wódki czystej w cenie 33 zł netto
Open Bar – 50 zł netto/osobę – wino, wódka, piwo
Open Bar Plus – 60 zł netto/osobę – wino, wódka premium (Finlandia, Absolut), piwo, whisky (Johnnie Walker, Ballantine’s, Grant’s)

ok. 7h – 139 zł netto/os (w tym 115 – 8%; 24 – 23%)

Zupa – 1 do wyboru
Dania główne – 1,5 porcji na osobę do wyboru
Dodatki: ziemniaki z koperkiem, zapiekane, frytki, miksy sałatkowe z sosami, jarzynki na ciepło
3 przekąski zimne na osobę do wyboru
Dodatkowe danie na ciepło do wyboru
Woda z cytryną, kawa, herbata – bez ograniczeń
Dopłata do napojów gazowanych i soków 100% bez ograniczeń – 9 zł / os
Z tym menu but. 0,5l wódki czystej w cenie 28 zł netto
Open Bar – 46 zł netto/osobę – wino, wódka, piwo
Open Bar Plus – 56 zł netto/osobę – wino, wódka premium (Finlandia, Absolut), piwo, whisky (Johnnie Walker, Ballantine’s, Grant’s)

ok. 8h – 168 zł netto/os (w tym 141 – 8%; 27 – 23%)

Przystawka: 1 do wyboru

Zupa: 1 do wyboru

Dania główne: 2 porcje na osobę do wyboru

Dodatki: ziemniaki z koperkiem zapiekane, frytki, miksy sałatkowe z sosami, jarzynki na ciepło

Przekąski zimne (4): na osobę do wyboru (z glazurą lub bez)

Dodatkowe danie na ciepło: do wyboru

Woda z cytryną, kawa, herbata – bez ograniczeń

Dopłata do napojów gazowanych i soków 100% bez ograniczeń – 9 zł / os

Z tym menu dodatkowa but. 0,5l wódki czystej w cenie 24 zł netto

Open Bar – 42 zł netto/osobę – wino, wódka, piwo

Open Bar Plus -52 zł netto/osobę  – wino, wódka premium (Finlandia, Absolut), piwo, whisky (Johnnie Walker, Ballantine’s, Grant’s)

PRZYSTAWKA
rożki ze schabu na gorących boczniakach w śmietanie
łosoś marynowany na toście z musem chrzanowym

ZUPA
rosół z makaronem i kawałkami kurczaka | krem z borowików
krem z pomidorów z parmezanem, świeżą bazylią i łezką śmietany
aksamitny krem z warzyw z ziołowymi grzankami
zupa rybna z łososiem i krewetkami

DANIE GŁÓWNE
pierś z gęsi w sosie jabłkowo-borowikowym  |  pierś z indyka w pomidorach i cukinii
kaczka pieczona faszerowana ryżem z majerankiem i jabłkiem (ok. 4 porcji)
de volaille  |  pieczona pierś z indyka w sosie curry z ananasem
zrazy wołowe zawijane z sosem własnym  |  pieczony karczek w sosie własnym
polędwiczki w sosie borowikowym / porowym
dorsz zapiekany z warzywami pod beszamelem / w sosie porowo – żurawinowym
łosoś z pieca marynowany w imbirze i miodzie z pomarańczą
pieczona golonka w piwie i pomidorach

PRZEKĄSKI ZIMNE – z glazurą lub bez glazury
pierś indycza faszerowana szpinakiem i wędzonym serem
roladka drobiowa z suszonymi pomidorami
schab ze śliwką i bekonem
pierś indycza z gruszką i błękitnym serem
kaczka faszerowana z żurawiną i bakaliami
pieczony rostbef (rożki z musem chrzanowym)
befsztyk tatarki (dopłata 5 zł)  |  pasztet gęsi z wiśniami
filet z łososia w sosie remoulade / z glazurą
filet z pstrąga w sosie remoulade / z glazurą
tortilla z marynowanym łososiem | zimne nózki
tymbaliki rybne / drobiowe  |  jajka w różnych odsłonach
łódeczki ziemniaczane faszerowane sałatką śledziową
śledzie w różnych odsłonach
sałatki koktajlowe, domowe  |  tarty różne (ok. 10 porcji)

DODATKOWE DANIE NA CIEPŁO
schab pieczony z kością, serwowany z kopytkami , sosem własnym i karmelizowaną cebulką
szynka płonąca z kaszą i bakaliami oraz zimnymi sosami
marynowana pierś indycza pieczona w cieście francuskim podawana z sosem kurkowym

Tort w cenie 85 zł/kg

Ciastko – 8 zł/szt

Istnieje możliwość przyniesienia ciasta zakupionego poza lokalem (z paragonem), opłata serwisowa 5 zł netto/os.

DODATKOWE INFORMACJE

w czasie imprez tanecznych – piątek – karta wstępu 5 zł, w sobotę – 10 zł
Dzieci: do lat 4 = gratis, do 10 lat = 50% ceny, powyżej 10 lat = 100% ceny
W czasie imprez tanecznych (piątek/sobota) dzieci zapraszamy do godz. 20.00

*Powyżej przewidzianej liczby godzin na imprezę – dopłata 7 zł/h od osoby

Bankiety firmowe – pobierz pdf – TUTAJ

Konferencje i Imprezy firmowe

3 sale do 120, 150 i 250 osób – ustawienie sali wg Państwa potrzeb: teatralne, w podkowę przy stołach, szkolnenagłośnienie, mikrofon bezprzewodowy

bar  |  taras zewnętrzny

rzutnik multimedialny, tablica flipchart

ekran  |  wi-fi  |  obsługa muzyczna – dj, zespoły, konferansjerzy

profesjonalne własne zaplecze gastronomiczne (produkcja na miejscu)

MENU SZKOLENIOWE

13 zł netto/os

Przerwa kawowa: kawa, herbata, woda, ciastka

23 zł netto/os

Przerwa kawowa ciągła: kawa, herbata, woda, ciastka. Przez cały czas trwania szkolenia

45 zł netto/os

Przerwa kawowa: kawa, herbata, woda, ciastka kruche

Lunch serwowany – zupa oraz drugie danie (do wyboru 1 pozycja z zup i 1 pozycja obiadowa)

  • Zupa: krem z pomidorów | zupa rybna z klueczkami i łososiem | rosół
  • Danie główne:
    – polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym, pieczone rozetki
    – grillowana pierś z kurczaka marynowana w świeżych ziołach, frytki
    – pierś z gęsi w sosie borowikowo-jabłkowym, puree ziemniaczane z koperkiem,
    – bufet sałatkowy

59 zł netto/os

Przerwa kawowa: kawa, herbata, woda, soki, ciastka

Lunch w formie bufetu szwedzkiego w podgrzewaczach: zupa oraz drugie danie
(do wyboru 1 pozycja z zup oraz 2 pozycje obiadowe)

  • Zupa: krem z pomidorów | zupa rybna z klueczkami i łososiem | barszcz z pasztecikiem
    żurek na wędzonce z jajkiem | krem z borowików
  • Danie główne:
    – dorsz zapiekany z warzywami w sosie porowo – żurawinowym
    – pierś z gęsi w sosie borowikowo-jabłkowym,
    – forszmak | bogracz | spaghetti bolognese
    – risotto z grillowanymi warzywami zapieczone z mozarellą
    – dodatki: frytki, puree ziemniaczane z koperkiem, bufet sałatkowy

90 zł netto/os

Przerwa kawowa: kawa, herbata, woda, soki, ciastka, owoce

Lunch w formie bufetu szwedzkiego w podgrzewaczach: zupa oraz drugie danie
(do wyboru 2 pozycje z zup oraz 4 pozycje obiadowe)

  • Zupa:
    – krem z pieczonych ziemniaków z marynowanymi boczniakami i bułką maślaną
    – rosół
    – żurek na wędzonce z jajkiem
    – krem z pomidorów
    – barszcz z kołdunami
    – krem z pomidorów
    – zupa rybna z klueczkami i łososiem
    – barszcz z pasztecikiem
    – żurek na wędzonce z jajkiem
    – krem z borowików
  • Danie główne:

– polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
– dorsz zapiekany z warzywami w sosie porowo – żurawinowym
– pierś z gęsi w sosie borowikowo-jabłkowym,
– pieczony sandacz na sosie porowym
– de’volaille
– udko z kaczki w sosie pomarańczowym
– forszmak | bogracz | spaghetti bolognese
– risotto z grillowanymi warzywami
– eskalopki cielęce w sosie śmietanowym
– gotowany łosoś w sosie koperkowym

  • Dodatki:
    – puree ziemniaczane z koperkiem,
    – ziemniaki gotowane
    – biały ryż
    – kasza gryczana z bakaliami
    – warzywa blanszowane
    – buraczki zasmażane
    – frytki steak house
    – bufet sałatkowy

Wynajem sal

Mamy 3 sale do Państwa dyspozycji: 3 Sale: do 120, 150, 250 osób.

Możesz wybrać formę płatności: za godzinę wynajmu lub wykupić obiad dla uczestników.


Rezerwując salę z obiadem dla uczestników (Standard, Super, Deluxe) przy min 20 osobach nie płacą Państwo za wynajem Sali.


Układ Sali zależy od Państwa potrzeb (szkolna, teatralna, w podkowę przy stołach).

Przykładowe ceny za wynajęcie Sali (do 150 osób):

250 zł/ do 3 godzin

450 zł/do 6 godzin

550 zł/do 9 godzin

Sprawdź wyposażenie sali TUTAJ

Zadzwoń 58 620 06 48 lub napisz maila: restauracja@rozawiatrow.com.pl – zadaj pytanie o dostępność sali w wybranycm przez Ciebie terminie.

Imprezy masowe

Obsługa bez względu na liczbę uczestników, nawet do kilku tysięcy uczestników

Mielismy przyjemność obsługiwać w 2014r oraz 2015r – największe imprezy w  historii Gdyni RED BULL oraz TRIATLON.

catering firmowy Gdynia
zimne przekąski
koreczki