Catering firmowy, obsługa eventów firmowych.

catering firmowy Gdynia

Catering firmowy. Obsługujemy Państwa od ponad 40 lat. W tym czasie zrealizowaliśmy tysiące bankietów, eventów firmowych oraz imprez okolicznościowych. Zapewnialiśmy zaplecze gastronomiczne podczas takich wydarzeń jak Red Bull Air Race, Ironman, Gdyńskie Poruszenie czy Tour do Pologne.

Poniższa oferta jest propozycją i zawiera najczęstsze i najpopularniejsze rozwiązania cateringowe. Państwa zapytanie ofertowe obsłuży osoba dedykowana. W oparciu o potrzeby firmy przygotujemy indywidualną propozycję.

Organizujemy imprezy w naszych 3 salach (łącznie do 400 osób) lub dowozimy catering na miejsce eventu, gdzie możemy również obsłużyć całe zaplecze gastronomiczne wydarzenia (dania, personel, zastawa, dekoracje stołów itp.).

PRZERWA KAWOWA – propozycje:

1. Kawa z ekspresów przelewowych
Herbata w termosie
Woda w dzbankach z cytryną
Koszt 6 zł netto/osoba

2. Kruche ciasteczka
Kawa z ekspresów przelewowych
Herbata w termosie
Woda w dzbankach z cytryną
Koszt 9 zł netto/osoba

3. Ciastka koktajlowe (2 rodzaje)
Kruche ciasteczka
Kawa z ekspresów przelewowych
Herbata w termosie
Soki owocowe w dzbankach
Woda w dzbankach z cytryną
Koszt 15 zł netto/osoba

4. Ciasta domowe (2 rodzaje)
Kruche ciasteczka
Kawa z ekspresów przelewowych
Herbata w termosie
Soki owocowe w dzbankach
Woda w dzbankach z cytryną
Koszt 17 zł netto/osoba

LUNCH – Serwowany w formie bufetów, obrusy, dekoracja i pełna zastawa bankietowa – propozycje:

Menu I
• Zupa, do wyboru – np.: rosół z makaronem, pomidorowa z ryżem lub makaronem, kapuśniak, barszcz ukraiński
• Drugie danie, do wyboru – np.: grillowany filet z kurczaka podany z sosem koperkowym, pulpeciki w sosie pomidorowym, kotlety mielone w sosie pieczarkowym
• Ryż, ziemniaki, kasza, frytki
• Surówki sezonowe
• Soki owocowe w dzbankach
• Woda w dzbankach z cytryną
Koszt 26 zł netto/osoba

Menu II
• Zupa, do wyboru – np.: krem z pomidorów z parmezanem i świeżą bazylią, fasolowa, ogórkowa, pieczarkowa z groszkiem ptysiowym, barszcz ukraiński, kalafiorowa, jarzynowa
• Drugie danie, do wyboru – np.: karkówka w sosie z czerwonego wina, spagetti Bolognese, pieczona pierś indycza z ananasem w sosie curry, szaszłyki drobiowe, zapiekany filet z dorsza w sosie porowo- żurawinowym, pulpeciki rybne z sosem koperkowym
• Ryż, ziemniaki, frytki
• Surówki sezonowe
• Buraczki zasmażane
• Soki owocowe w dzbankach,
• Woda w dzbankach z cytryny
Koszt 31 zł netto/osoba

Menu III
• Zupa, do wyboru – np.: barszcz czerwony z uszkami / pasztecikiem, żurek z białą kiełbasą, zupa wiejska z kluskami kładzionymi, krem z warzyw z ziołowymi grzankami, krem z leśnych grzybów
• Drugie danie, do wyboru – np.: schab pieczony w sosie porowym, pierś z gęsi w sosie jabłkowo – borowikowym, kotlet de volaille, pierś z indyka w sosie szpinakowym, roladki z polędwiczek z musem drobiowym i wędzoną śliwką
• Ryż, ziemniaki, kasza, frytki
• Zasmażana kapusta modra
• Surówki sezonowe
• Soki owocowe w dzbankach
• Woda w dzbankach z cytryną
Koszt 38 zł netto /osoba

Menu IV
• Zupa, do wyboru – np.: zupa rybna z kluseczkami, krem z białych warzyw, krem z pomidorów z parmezanem z świeżą bazylią, borowikowa z łazankami
• Drugie danie, do wyboru – np.: sandacz pieczony z sosem porowym, pieczony karczek z sosem własnym, zrazy w sosie grzybowym, łosoś pieczony z pomarańczami i imbirem, filet z pstrąga w migdałach, sakiewka z polędwiczki faszerowana boczniakami
• Zapiekane puree, ryż, ziemniaki, kasza, frytki
• Mix sałat z winegret
• Warzywa blanszowane
• Surówki sezonowe
• Soki owocowe w dzbankach
• Woda w dzbankach z cytryną
Koszt 47 zł netto /osoba

PRZERWA ZAKĄSKOWA – Serwowana w formie bufetów, obrusy, dekoracja i pełna zastaw bankietowa (cena obejmuje jedną przerwę do 30 min) – propozycje:

Menu I
• Tartinki – mini kanapeczki z różnego rodzaju pieczywa przygotowane na bazie różnych musów, np.:
mus szynkowo – twarogowy, paprykowo – twarogowy, z wędzonej ryby,
• Muszle makaronowe nadziewane różnymi farszami i dodatkami
• Kawa z ekspresów przelewowych
• Herbata w termosie
• Soki owocowe w dzbankach
• Woda w dzbankach z cytryną
Koszt 22 zł netto/osoba

Menu II
• Tartinki – mini kanapeczki z różnego rodzaju pieczywa przygotowane na bazie różnych musów, np.:
mus szynkowo – twarogowy, paprykowo – twarogowy, z wędzonej ryby,
• Forszmak drobiowy
• Vol-a-venty z musami na bazie awokado i wędzonej ryby
• Jajka w sosie tatarskim
• Kawa z ekspresów przelewowych
• Herbata w termosie
• Soki owocowe w dzbankach
• Woda w dzbankach z cytryną
Koszt 32 zł netto/osoba

Menu III
• Tartinki- mini kanapeczki z różnego rodzaju pieczywa przygotowane na bazie różnych musów, np.:
mus szynkowo – twarogowy, paprykowo – twarogowy, z wędzonej ryby,
• Sakiewki drobiowe z fetą i suszonymi pomidorami
• Marynowany łosoś na krakersach z oliwkami i rukolą
• Sałatka z grillowanym kurczakiem, fetą i brzoskwinią
• Patery owoców
• Kawa z ekspresów przelewowych
• Herbata w termosie
• Soki owocowe w dzbankach
• Woda w dzbankach z cytryną
Koszt 44 zł netto/osoba

Menu IV
• Tartinki- mini kanapeczki z różnego rodzaju pieczywa przygotowane na bazie różnych musów, np.:
mus szynkowo – twarogowy, paprykowo – twarogowy, z wędzonej ryby,
• Pieczony sandacz w sosie remulade
• Deski serów pleśniowych i dojrzewających z owocami
• Pstrąg w galarecie z limonką
• Tarta borowikowa
• Roladki drobiowe z suszonymi pomidorami i mozarellą
• Pierś z kaczki z jabłkami i żurawiną
• Pasztet z gęsi z żurawiną
• Kawa z ekspresów przelewowych
• Herbata w termosie
• Soki owocowe w dzbankach
• Woda w dzbankach z cytryną
Koszt 54 zł netto /osoba

Do powyższych cen należy dodać koszt transportu ustalany indywidualnie.

Pobierz ofertę cateringu firmowego TUTAJ

Sprawdź menu w naszej restauracji TUTAJ