Wigilia firmowa

wigilia firmowa w restauracji Róża Wiatrów

Wigilia firmowa – P R O P O N U J E M Y

▪ Spotkania w 3 salach (łącznie do 400 osób) ▪ Świąteczną dekorację stołów i sali ▪ Indywidulane ustalenia z Managerem ▪ Muzyczną oprawa – kolędy w tle ▪ Lokalizacja w centrum Gdyni – Skwer Kociuszki – duży parking ▪ Dla mówców dostępny sprzęt nagłośnieniowy z mikrofonem bezprzewodowym ▪ Opłatek na życzenie

DO KAŻDEGO MENU: lampka wina, kompot z suszonych owoców napoje zimne podawane w dzbankach (bez ograniczeń) napoje gorące – do wyboru kawa lub herbata

Proponowane menu:

zupa
tradycyjny barszcz czerwony z pasztecikiem świątecznym
drugie danie
filet z karpia w cieście piwnym z blanszowanymi warzywami, ziemniaki gotowane, mix sałat z sosem musztardowo – miodowym
ciasta
na paterach (1szt/os)
75,00 zł netto/os

przystawka pstrąg w galarecie z sosem remoulade
zupa
krem z leśnych grzybów z kładzionymi kluskami
drugie danie
pierś z gęsi w sosie borowikowo – jabłkowym z modrą kapustą i pieczonymi rozetkami, mix sałat z sosem vinegreat lub filet z sandacza duszony w sosie winno – porowym z karmelizowanymi marchewkami i puree ziemniaczano – koperkowym, mix sałat z sosem vinegreat
deser
śliwki karmelizowane z lodami
99,00 zł netto/os

przystawka
pieczony łosoś na sałatach z sosem vinegreat
zupa tradycyjny barszcz czerwony z uszkami grzybowymi
drugie danie – 1,5 porcji mięsa na osobę
filet z pstrąga w migdałach / filet z karpia w cieście piwnym de volaille z masłem koperkowym / pierogi z kapustą i grzybami ziemniaki z wody, frytki (Steakhause), jarzyny blanszowane z ziołowym masłem, surówki korzenne oraz mix sałat z sosem vinegreat
zimne przekąski – 3 szt. na osobę
rybne roladki z sosem tatarskim pulpety z dorsza w sosie greckim tradycyjny śledzik w śmietanie oraz w oliwie z cebulką rolada z kurczaka z omletem, suszonymi pomidorami i oliwkami sałatka z grillowanym kurczakiem, brzoskwiniami i fetą
deser
ciasta na paterach – 1,5 porcji na osobę (piernik, sernik z rodzynkami, szarlotka z cynamonem)
138,00 zł netto/os

przystawka
sałatka z marynowanym łososiem, kaparami, oliwkami i kozim serem
zupa zupa rybna z pieczonym sandaczem, grillowanymi krewetkami i francuskimi kluskami
drugie danie
1.pieczony łosoś w marynacie miodowo – imbirowej z pieczonymi ziemniakami, blanszowane brokuły z sosem beszamelowym, mix sałat z sosem vinegreat lub polędwiczki przygotowane metoda souse vide na sosie kurkowym, puree ziemniaczano – dyniowe, sałatka z pieczonych buraków z miodem i orzechami, mix sałat z sosem vinegreat
2.pierogi z kapustą i grzybami – na paterach
zimne przekąski – 3 szt. na osobę
tymbaliki z sandacza i krewetek pasztet z gęsi z żurawiną pieczony schab z wędzonymi śliwkami i bekonem rybne roladki z sosem tatarskim pulpety z dorsza w sosie greckim tradycyjny śledzik w śmietanie oraz w oliwie z cebulką rolada z kurczaka z omletem, suszonymi pomidorami i oliwkami sałatka z grillowanym kurczakiem, brzoskwiniami i fetą pieczywo żytnie oraz orkiszowe wypiekane na miejscu
stół słodkich pokus – 2 porcje na osobę
(piernik, sernik z rodzynkami, szarlotka z cynamonem, torcik marcello, krem brulee, panna cotta z wiśniami)
danie w nocy tradycyjny barszcz czerwony z uszkami grzybowymi
157,00 zł netto/os

D O D A T K O W O  w trakcie wigilii firmowej:
Open Bar – 55 zł netto / osobę – wino, piwo, wódka
Open Bar Plus – 65 zł netto / osobę – wino, piwo, wódka premium ( Finlandia, Absolut), whisky (Johnnie Walker, Ballantine’s, Grant’s)

Wigilia firmowa – pobierz ofertę TUTAJ
Kontakt:
Sprawdź catering firmowy  TUTAJ