CATERING WIELKANOCNY 2021

Zupa:

  • Żurek wielkanocny na wędzonce z białą kiełbasą 1l – 37 zł
  • Barszcz biały 1l – 34 zł

Danie główne:

  • Zraz wołowy tradycyjny w sosie własnym 160g/50g – 40 zł
  • Pierś z gęsi souse-vide w sosie 160g/50g – 42 zł
  • Kaczka w całości z jabłkami i pomarańczami 1200g – 140 zł
  • Polędwiczki w sosie hurkowym 130g/50g – 35 zł
  • Łosoś gotowany w sosie koperkowym 140g/50g – 42 zł
  • Łosoś z pieca marynowany w imbirze 140g – 42 zł

Zakąski rybne (80g / szt):

  • Pstrąg w glazurze, sos tatarski 6 porcji – 82 zł
  • Łosoś w sosie remoulade / z glazurą 6 porcji – 94 zł
  • Sandacz w glazurze, sos tatarski 6 porcji – 94 zł

Zakąski mięsne (80g / szt.):

  • Pieczony schab ze śliwką i bekonem – 15 zł
  • Pasztet z gęsi z wiśniami – 8 zł
  • Rolada z boczku z suszonymi pomidorami – 15 zł
  • Pierś indycza faszerowana szpinakiem – 15 zł
  • Pierś indycza gruszką i błękitnym serem – 15 zł
  • Rolada drobiowa z suszonymi pomidorami – 15 zł
  • Grillowana polędwiczka w mięsnej otulinie – 15 zł

Ciasto:

  • Sernik (okrągły – 23 cm, ok. 1,5 kg) – 99 zł

Jaja faszerowane (1 jajko – 2 połówki): – 7 zł

  • z pastą z wędzonego pstrąga, z łososiem marynowanym, z sosem tatarskim, z szyną, jajka z kawiorem

Sałatki (100g):

  • Z kurczakiem, ananasem i brzoskwiniami – 7 zł
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa – 6 zł

Tarry (25 cm) – 72 zł

  • ze szpinakiem i fetą, z kurczakiem i mozzarellą, z grillowanymi warzywami

BIAŁA KIEŁBASA WŁASNEGO WYROBU (100g) – 5 zł

 

ZAMÓWIENIA: 516019087

 

Zamówienia przyjmujemy  do 31.03.2021r.

Odbiór zamówień w PIĄTEK (2.04.2021) 14:00-16:00
 
Przy odbiorze własnym 1l Żurku Wielkanocnego GRATIS!
 
NIE MASZ CZASU ? Dowieziemy pod podany adres !

W cenie zakąsek dekoracja paterów oraz sosy.

Możliwość płatności bezgotówkowej.

Catering przygotujemy na paterach jednorazowych (koszt 10 zł/szt.).