wielkanoc gdynia

CATERING WIELKANOCNY 2020

Zupa:

Żurek wielkanocny na wędzonce z białą kiełbasą 1l – 37 zł

Krem z leśnych grzybów 1l – 38 zł

Barszcz czerwony 1l – 34 zł

– pasztecik z mięsem – 10 zł

Drugie danie:

Kaczka w całości z jabłkami i pomarańczami z sosem własnym 1600 g – 140 zł

Polędwiczki w sosie borowikowym lub porowym 130 g / 50 g – 34 zł

Łosoś gotowany w sosie koperkowym 140 g / 50 g – 42 zł

Łosoś z pieca marynowany w imbirze i miodzie z pomarańczą 140 g – 42 zł

Zraz wołowy tradycyjny w sosie własnym 160 g / 50 g – 40 zł

Pierś z gęsi souse-vide w sosie borowikowo – jabłkowym 160 g / 50 g – 42 zł

Dorsz zapiekany z warzywami w sosie porowo – żurawinowym 530 g – 42 zł

Pierogi:

Pierogi z gęsiną 8 szt. – 32 zł

Pierogi ze szpinakiem 8 szt. – 28 zł

Pierogi z soczewicą 8 szt. – 30 zł

Pierogi ruskie 8 szt. – 30 zł

Zakąski rybne:

Pstrąg w glazurze, sos tatarski 6 porcji – 82 zł

Łosoś w sosie remoulade 6 porcji – 94 zł

Śledzik w śmietanie z jabłkiem i cebulką 6 porcji – 52 zł

Śledzik w oliwie z cebulką 6 porcji – 52 zł

Śledzik w sosie musztardowym z kaparami 6 porcji – 52 zł

Roladka z łososia faszerowana dorszem i koprem 6 porcji – 75 zł

Pulpety z dorsza w zalewie winno – octowej 6 porcji – 72 zł

Zakąski mięsne:

Pieczony schab ze śliwką i bekonem 6 porcji – 86 zł

Pasztet z gęsi z wiśniami 10 porcji – 77 zł

Rolada z boczku z suszonymi pomidorami 6 porcji – 86 zł

Pierś indycza faszerowana szpinakiem i serem wędzonym 6 porcji – 86 zł

Pierś indycza z gruszką i błękitnym serem 6 porcji – 86 zł

Rolada drobiowa z suszonymi pomidorami, oliwkami i mozzarellą 6 porcji – 86 zł

Grillowana polędwiczka w mięsnej otulinie 6 porcji – 86 zł

Sałatki:

Ziemniaczana z marynowanym śledziem 1 kg – 66 zł

Z kurczakiem, ananasem i brzoskwiniami 1 kg – 75 zł Ceny obejmują

Tradycyjna sałatka jarzynowa 1 kg – 73 zł porcjowanie i dekoracje z

Brokułowa z grillowanym kurczakiem 1 kg – 72 zł

Jajka faszerowane:

Z pastą z wędzonego pstrąga 12 porcji – 52 zł

Z łososiem marynowanym 12 porcji – 52 zł

Z kawiorem 12 porcji – 52 zł

W sosie tatarskim 12 porcji – 52 zł

W szynce 12 porcji – 52 zł

Tarty (23cm):

Szpinak i feta | Kurczak i mozzarella | Grillowane warzywa – 72 zł

Sernik (okrągły, 23 cm, ok. 1,5 kg) – 99 zł

 

Zamówienia przyjmujemy do środy – 08.04.2020 r. pod nr tel. 516 019 087

Dostawa do Państwa domów 10.04.2020r. Godzina dostawy ustalana będzie indywidualnie.

Zamówienia powyżej 300 zł na terenie Gdyni dowieziemy bezpłatnie. Możliwość płatności bezgotówkowej. Catering przygotujemy na paterach jednorazowych (koszt 10 zł/szt.).

email: restauracja@rozawiatrow.com.pl

wielkanoc gdynia