wielkanoc gdynia

CATERING WIELKANOCNY 2020

Zupa:

  • Żurek wielkanocny na wędzonce z białą kiełbasą 1l – 37 zł
  • Krem z leśnych grzybów 1l – 38 zł
  • Barszcz czerwony 1l – 34 zł
  • pasztecik z mięsem – 10 zł

Drugie danie (drugie dania):

  • Zraz wołowy tradycyjny w sosie własnym 160g/50g – 40 zł
  • Pierś z gęsi souse-vide w sosie borowikowo-jabłkowym 160g/50 g – 42 zł
  • Dorsz zapiekany na warzywach w sosie porowo-żurawinowym 530g – 42 zł
  • Karp smażony w cieście 140g – 35 zł
  • Kaczka w całości z jabłkami i pomarańczami z sosem własnym 1600g – 140 zł
  • Polędwiczki w sosie borowikowym lub porowym 130g/50g – 35 zł
  • Łosoś gotowany w sosie koperkowym 140g/50g – 42 zł
  • Łosoś z pieca marynowany w imbirze i miodzie  z pomarańczą 140g – 42 zł

Zakąski rybne:

  • Pstrąg w glazurze, sos tatarski 6 porcji – 82 zł
  • Łosoś w sosie remoulade / z glazurą 6 porcji – 94 zł
  • Śledzik w śmietanie z jabłkiem i cebulką 6 porcji – 52 zł
  • Śledzik w oliwie z cebulką 6 porcji – 52 zł
  • Śledzik w miodzie z cebulką 6 porcji – 52 zł Śledzik w sosie musztardowym z kaparami 6 porcji – 52 zł
  • Roladka z łososia faszerowana dorszem 6 porcji – 75 zł
  • Sandacz w glazurze, sos tatarski 6 porcji – 94 zł
  • Pulpety z dorsza w zalewie winno – octowej 6 porcji – 72 zł

 

Zamówienia przyjmujemy do środy – 08.04.2020 r. pod nr tel. 516 019 087

Dostawa do Państwa domów 10.04.2020r. Godzina dostawy ustalana będzie indywidualnie.

Zamówienia powyżej 300 zł na terenie Gdyni dowieziemy bezpłatnie. Możliwość płatności bezgotówkowej. Catering przygotujemy na paterach jednorazowych (koszt 10 zł/szt.).

email: restauracja@rozawiatrow.com.pl

wielkanoc gdynia

 

Zakąski mięsne

  • Pieczony schab ze śliwką i bekonem 6 porcji – 86 zł Pasztet z gęsi z wiśniami 10 porcji (0,5 kg) – 77 zł Rolada z boczku z suszonymi pomidorami 6 porcji – 86 zł
  • Pierś indycza faszerowana szpinakiem i serem wędzonym 6 porcji – 86 zł
  • Pierś indycza gruszką i błękitnym serem 6 porcji – 86 zł
  • Rolada drobiowa z suszonymi pomidorami, oliwkami i mozzarellą 6 porcji – 86 zł
  • Grillowana polędwiczka w mięsnej otulinie 6 porcji – 86 zł

Ciasto:

  • Sernik (okrągły – 23 cm, ok. 1,5 kg) – 90 zł

Jaja faszerowane: (12 porcji) – 52 zł

  • jajka z pastą z wędzonej makreli, jajka z łososiem marynowanym, jajka w sosie tatarskim, jajka w szynce, jajka z kawiorem

Sałatki:

  • Brokułowa z grillowanym kurczakiem 1kg – 72 zł
  • Z kurczaka z ananasem i brzoskwiniami 1kg – 75 zł
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa 1 kg – 73 zł
  • Ziemniaczana z marynowanym śledziem 1 kg – 66 zł
  • Kapusta modra, buraczki zasmażane 1 kg – 45 zł

 Pierogi (7 szt. – ok. 300g):

  • Kapusta i grzyby, szpinak, ruskie, soczewica, twaróg – 25 zł
  • Gęsina – 30 zł

 

 

 

 

 

 

wielkanoc gdynia