Wigilia firmowa

Wigilia firmowa 2021 – P R O P O N U J E M Y

▪ Spotkania w 3 salach (łącznie do 400 osób)

▪ Świąteczną dekorację stołów

▪Widok na morze

▪Indywidualne ustalenia z Managerem

▪Muzyczną oprawę – kolędy w tle

▪Lokalizacja w centrum Gdyni – Skwer Kościuszki

▪Dla mówców dostępny sprzęt nagłośnieniowy z mikrofonem

▪Opłatek na życzenie

DO KAŻDEGO MENU: lampka wina | kompot z suszonych owoców
woda mineralna, kawa oraz herbata podawane bez ograniczeń

Proponowane menu:

ZUPA – tradycyjny barszcz czerwony z pasztecikiem świątecznym

DRUGIE DANIE
filet z karpia w cieście piwnym z blanszowanymi warzywami, ziemniaki gotowane, surówki sezonowe

CIASTA NA PATRACH

120,00 zł netto/os

PRZYSTAWKA – pstrąg z sosem remoulade

ZUPA – krem z leśnych grzybów z kładzionymi kluskami

DRUGIE DANIE ( jedna opcja do wcześniejszego ustalenia )
pierś z gęsi w sosie borowikowo – jabłkowym z modrą kapustą i pieczonymi rozetkami, surówki sezonowe

lub
filet z sandacza duszony w sosie winno – porowym z karmelizowanymi marchewkami i puree
ziemniaczano – koperkowym, surówki sezonowe

CIASTA NA PATERACH
(piernik, sernik tradycyjny, szarlotka z cynamonem)

135,00 zł netto/os

PRZYSTAWKA – pieczony łosoś na sałatach z sosem vinegreat

ZUPA – tradycyjny barszcz czerwony z uszkami grzybowym

DRUGIE DANIA podawane na paterach
(1,5 porcji na osobę)
filet z pstrąga w migdałach / filet z karpia w cieście piwnym
de volaille z masłem koperkowym / pierogi z kapustą i grzybami
ziemniaki z wody, frytki (Steakhause), surówki sezonowe

ZIMNE PRZEKĄSKI – 3 szt. na osobę
rybne roladki z sosem tatarskim / pulpety z dorsza w sosie greckim
tradycyjny śledzik w śmietanie oraz w oliwie z cebulką
rolada z kurczaka z omletem, suszonymi pomidorami i oliwkami
sałatka z grillowanym kurczakiem, brzoskwiniami i fetą

CIASTA NA PATERACH
(piernik, sernik tradycyjny, szarlotka z cynamonem)

200,00 zł netto/os

PRZYSTAWKA – sałatka z marynowanym łososiem, kaparami, oliwkami i grzanką

ZUPA – zupa rybna z kawałkami łososia, grillowanymi krewetkami i francuskimi kluskami

DRUGIE DANIE (2 porcje na osobę )
1. pieczony łosoś w marynacie miodowo – imbirowej z pieczonymi ziemniakami, surówki sezonowe
polędwiczki przygotowane metodą souse vide na sosie kurkowym, puree ziemniaczano –
dyniowe, surówki sezonowe
oraz
2. pierogi z kapustą i grzybami – na paterach

ZIMNE PRZEKĄSKI
(3 szt. na osobę)
tymbaliki rybne z krewetką
pasztet z gęsi z wiśniami
pieczony schab z wędzonymi śliwkami i bekonem
rybne roladki z sosem tatarskim
pulpety z dorsza w sosie greckim
tradycyjny śledzik w śmietanie oraz w oliwie z cebulką
rolada z kurczaka z omletem, suszonymi pomidorami i oliwkami
sałatka z grillowanym kurczakiem, brzoskwiniami i fetą,
sałatka z pieczonym burakiem, kozim serem i orzechami
pieczywo żytnie oraz orkiszowe wypiekane na miejscu

STÓŁ SŁODKICH POKUS –2 porcje na osobę
(piernik, sernik tradycyjny, szarlotka z cynamonem, torcik marcello, krem brulee, panna cotta z wiśniami,
czekoladowe fondaty)

DANIE W NOCY
tradycyjny barszcz czerwony z uszkami grzybowymi

240,00 zł netto/os

D O D A T K O W O  w trakcie wigilii firmowej:
Open Bar – 65 zł netto / osobę – wino, piwo, wódka
Open Bar Plus – 75 zł netto / osobę – wino, piwo, wódka premium ( Finlandia, Absolut), whisky (Johnnie Walker, Ballantine’s, Grant’s)

Wigilia firmowa 2021 – pobierz ofertę TUTAJ
Kontakt:
 
 
Sprawdź catering firmowy  TUTAJ