Catering firmowy, obsługa eventów firmowych.

catering firmowy Gdynia

Catering firmowy. Obsługujemy Państwa od ponad 40 lat. W tym czasie zrealizowaliśmy tysiące bankietów, eventów firmowych oraz imprez okolicznościowych. Zapewnialiśmy zaplecze gastronomiczne podczas takich wydarzeń jak Red Bull Air Race, Ironman, Gdyńskie Poruszenie czy Tour do Pologne.

Poniższa oferta jest propozycją i zawiera najczęstsze i najpopularniejsze rozwiązania cateringowe. Państwa zapytanie ofertowe obsłuży osoba dedykowana. W oparciu o potrzeby firmy przygotujemy indywidualną propozycję.

Organizujemy imprezy w naszych 3 salach (łącznie do 400 osób) lub dowozimy catering na miejsce eventu, gdzie możemy również obsłużyć całe zaplecze gastronomiczne wydarzenia (dania, personel, zastawa, dekoracje stołów itp.).

PRZERWA KAWOWA – propozycje:

1. Kawa z ekspresów przelewowych
Herbata w termosie
Woda w dzbankach z cytryną
Koszt 13 zł netto/osoba

2. Kruche ciasteczka
Kawa z ekspresów przelewowych
Herbata w termosie
Woda w dzbankach z cytryną
Koszt 18 zł netto/osoba

3. Ciastka koktajlowe (2 rodzaje)
Kruche ciasteczka
Kawa z ekspresów przelewowych
Herbata w termosie
Soki owocowe w dzbankach
Woda w dzbankach z cytryną
Koszt 26 zł netto/osoba

4. Ciasta domowe (2 rodzaje)
Kruche ciasteczka
Kawa z ekspresów przelewowych
Herbata w termosie
Soki owocowe w dzbankach
Woda w dzbankach z cytryną
Koszt 34 zł netto/osoba

LUNCH – Serwowany w formie bufetów, obrusy, dekoracja i pełna zastawa bankietowa – propozycje:

Menu I
• Zupa, do wyboru – np.: rosół z makaronem, pomidorowa z ryżem lub makaronem, kapuśniak, barszcz ukraiński
• Drugie danie, do wyboru – np.: grillowany filet z kurczaka podany z sosem koperkowym, pulpeciki w sosie pomidorowym, kotlety mielone w sosie pieczarkowym
• Ryż, ziemniaki, kasza, frytki
• Surówki sezonowe
• Soki owocowe w dzbankach
• Woda z cytryną w dzbankach 

Koszt 35 zł netto/osoba

Menu II
• Zupa, do wyboru – np.: krem z pomidorów z parmezanem i świeżą bazylią, fasolowa, ogórkowa, pieczarkowa z groszkiem ptysiowym, barszcz ukraiński, kalafiorowa, jarzynowa
• Drugie danie, do wyboru – np.: karkówka w sosie z czerwonego wina, spagetti Bolognese, pieczona pierś indycza z ananasem w sosie curry, szaszłyki drobiowe, zapiekany filet z dorsza w sosie porowo- żurawinowym, pulpeciki rybne z sosem koperkowym
• Ryż, ziemniaki, kasza, frytki
• Surówki sezonowe
• Buraczki zasmażane
• Soki owocowe w dzbankach,
• Woda z cytryną w dzbankach 
Koszt 42 zł netto/osoba

Menu III
• Zupa, do wyboru – np.: barszcz czerwony z uszkami / pasztecikiem, żurek z białą kiełbasą, zupa wiejska z kluskami kładzionymi, krem z warzyw z ziołowymi grzankami, krem z leśnych grzybów
• Drugie danie, do wyboru – np.: schab pieczony w sosie porowym, pierś z gęsi w sosie jabłkowo – borowikowym, kotlet de volaille, pierś z indyka w sosie szpinakowym, roladki z polędwiczek z musem drobiowym i wędzoną śliwką
• Ryż, ziemniaki, kasza, frytki
• Kapusta modra zasmażana
• Surówki sezonowe
• Soki owocowe w dzbankach
• Woda z cytryną w dzbankach 
Koszt 53 zł netto /osoba

Menu IV
• Zupa, do wyboru – np.: zupa rybna z kluseczkami, krem z białych warzyw, krem z pomidorów z parmezanem z świeżą bazylią, borowikowa z łazankami
• Drugie danie, do wyboru – np.: sandacz pieczony z sosem porowym, pieczony karczek z sosem własnym, zrazy w sosie grzybowym, łosoś pieczony z pomarańczami i imbirem, filet z pstrąga w migdałach, sakiewka z polędwiczki faszerowana boczniakami
• Zapiekane puree, ryż, ziemniaki, kasza, frytki
• Miks sałat z winegret
• Warzywa blanszowane
• Surówki sezonowe
• Soki owocowe w dzbankach
• Woda z cytryną w dzbankach 
Koszt 63 zł netto /osoba

PRZERWA ZAKĄSKOWA – Serwowana w formie bufetów, obrusy, dekoracja i pełna zastaw bankietowa (cena obejmuje jedną przerwę do 30 min) – propozycje:

Menu I
• Tartinki – mini kanapeczki z różnego rodzaju pieczywa przygotowane na bazie różnych musów, np.:
mus szynkowo – twarogowy, paprykowo – twarogowy, z wędzonej ryby,
• Muszle makaronowe nadziewane różnymi farszami i dodatkami
• Kawa z ekspresów przelewowych
• Herbata w termosach
• Soki owocowe w dzbankach
• Woda z cytryną w dzbankach 
Koszt 36 zł netto/osoba

Menu II
• Tartinki – mini kanapeczki z różnego rodzaju pieczywa przygotowane na bazie różnych musów, np.:
mus szynkowo – twarogowy, paprykowo – twarogowy, z wędzonej ryby,
• Forszmak drobiowy
• Vol-a-venty z musami na bazie awokado i wędzonej ryby
• Jajka w sosie tatarskim
• Kawa z ekspresów przelewowych
• Herbata w termosach
• Soki owocowe w dzbankach
• Woda z cytryną w dzbankach 
Koszt 45 zł netto/osoba

Menu III
• Tartinki- mini kanapeczki z różnego rodzaju pieczywa przygotowane na bazie różnych musów, np.:
mus szynkowo – twarogowy, paprykowo – twarogowy, z wędzonej ryby,
• Sakiewki drobiowe z fetą i suszonymi pomidorami
• Marynowany łosoś na krakersach z oliwkami i rukolą
• Sałatka z grillowanym kurczakiem, fetą i brzoskwinią
• Kawa z ekspresów przelewowych
• Herbata w termosach
• Soki owocowe w dzbankach
• Woda z cytryną w dzbankach 
Koszt 65 zł netto/osoba

Menu IV
• Tartinki- mini kanapeczki z różnego rodzaju pieczywa przygotowane na bazie różnych musów, np.:
mus szynkowo – twarogowy, paprykowo – twarogowy, z wędzonej ryby,
• Bogracz
• Pstrąg w glazurze z limonką
• Tarta z grillowanymi warzywami
• Roladki drobiowe z suszonymi pomidorami i mozarellą
• Pasztet z gęsi z żurawiną
• Kawa z ekspresów przelewowych
• Herbata w termosach
• Soki owocowe w dzbankach
• Woda z cytryną w dzbankach 
Koszt 79 zł netto /osoba

 

Powyższe ceny dotyczą eventów organizowanych w Róży Wiatrów.
Koszty dojazdów, obsługi są ustalane indywidualnie.

Do powyższych cen należy dodać koszt transportu ustalany indywidualnie.

Sprawdź menu w naszej restauracji TUTAJ