Catering Wigilijny

Obiad świąteczny

Zestaw 1: 200zł

  • Barszcz tradycyjny (800ml)
  • Łosoś z pieca w sosie kaparowym (2 por),
  • Pierogi z kapustą i grzybami (15 szt)
  • Kapusta modra na ciepło (2 por)

Box 2: 200zł

  • Krem z leśnych grzybów z łazankami (800ml)
  • Zrazy wołowe w sosie własnym (2 por)
  • Pierogi z gęsiną (15 szt)
  • Buraczki zasmażane (2 por)

Kolacja świąteczna

Zestaw 3 (półmisek rybny): 156 zł

  • filet z sandacza (2 por),
  • pstrąg w sosie remoulade (2 por),
  • karp w glazurze (2 por),
  • śledź w zalewie wiśniowej (300 g)

Zestaw 4 (półmisek mięsny): 156 zł

  • roladka drobiowa z suszonymi pomidorami i mozzarellą (2 por),
  • schab pieczony nadziewany owocami i bekonem (2 por),
  • rolada z kaczki z bakaliami (2 por),
  • tradycyjna sałatka jarzynowa (400 g)

Catering

  • pierogi z kapustą i grzybami – 5 szt | 17,00 zł
  • pierogi z gęsiną – 5 szt | 22,00 zł
  • pasztecik z kapustą i grzybami – 1 szt | 9,00 zł
  • pasztecik z mięsem – 1 szt  | 9,00 zł
  • barszcz wigilijny czysty – 1 litr | 40,00 zł
  • zupa grzybowa z łazankami – 1 litr  | 52,00 zł
  • prowansalska zupa rybna z krewetkami i mulami – 1 litr  | 55,00 zł
  • flaki po pomorsku – 1 litr  | 45,00 zł
  • bigos po staropolsku – 100 g  | 7,00 zł
  • vege strogonow – 100 g  | 8,00 zł
  • łosoś z pieca w sosie kaparowym –  1 por | 56,00 zł
  • dorsz zapiekany w sosie żurawinowym – 1 por | 56,00 zł
  • karp smażony w cieście piwnym – 1 por | 54,00 zł
  • sandacz na leśnych grzybach w sosie borowikowym – 1 por | 60,00 zł
  • kaczka pieczona z jabłkami (ok. 2,5kg) – 1 kg | 110,00 zł
  • pierś z kaczki w sosie tymiankowym na selerze – 1 por | 63,00 zł
  • polędwiczki w słodkim chilli na kaszy kuskus – 1 por | 53,00 zł
  • zraz wołowy – 1 por | 44,00 zł
  • zraz wieprzowy – 1 por | 38,00 zł
  • dorsz po grecku  – 1 por | 20,00 zł
  • karp w glazurze, sos tatarski  – 1 por | 22,00 zł
  • łosoś w sosie remoulade / w galarecie – 1 por | 22,00 zł
  • pstrąg w sosie remoulade / w galarecie -1 por | 22,00 zł
  • sandacz w galarecie, sos tatarski – 1 por | 22,00 zł
  • terrina z łososia – 1 por | 23,00 zł
  • śledź w oleju / w śmietanie / w pigwie / w wiśniach – 100 g | 11,00 zł
  • tatar z łososia marynowanego – 100 g | 26,00 zł
  • carpaccio z łososia – 100 g  | 28,00 zł
  • pasztet z gęsi z wiśniami  – 100 g  | 8,00 zł
  • rolada z kurczaka z mango i wiórkami kokosowymi – 1 por | 20,00 zł
  • rolada z kaczki z bakaliami – 1 por | 23,00 zł
  • roladka drobiowa z susz. pomidorami i mozzarellą – 1 por | 20,00 zł
  • schab pieczony nadziewany owocami i boczkiem – 1 por | 22,00 zł
  • wędzona pierś z kurczaka z naszej wędzarni (ok 200g) – 1 szt | 35,00 zł
  • wędzony schab z naszej wędzarni (ok 200g) – 1 szt | 40,00 zł
  • buraczki zasmażane / marynowane – 100 g | 7,00 zł
  • kapusta modra na ciepło – 100 g | 7,00 zł
  • tradycyjna sałatka jarzynowa – 100 g  | 8,00 zł
  • surówka z kiszonej kapusty – 100 g  | 6,00 zł
  • strucla makowa (ok. 40 cm długości) – 1 szt | 160,00 zł
  • sernik (okrągły – 23 cm, ok. 1,5 kg)  – 1 szt  | 150,00 zł

Zamówienia przyjmujemy do 22 grudnia.
Odbiór osobisty w restauracji 23 grudnia w godz. 17.00 – 19.00
lub 24 grudnia w godz. 11.00 – 13.00


Rezerwacja

tel.: 58 620 06 48, 58 620 32 53

tel.: 586 200 648

restauracja@rozawiatrow.com.pl

Zapraszamy w godzinach

niedz. – czwartek 12.00-18.30
piątki 12.00-22.00
sobota 12.00-02.00

biuro czynne od 11.00

NR konta do wpłat bankowych
(po wcześniejszych ustaleniach):

Róża Wiatrów Restauracja s.c.

BZ WBK
24 1090 1102 0000 0000 1013 2485